FUSO Value parts

Når bør du inngå kompromisser når det gjelder kvaliteten og yteevnen til reservedeler som du trenger til virksomheten?
Det korte svaret er: Aldri! Med reservedeler fra FUSO Value Parts (FVP), det andre merket til FUSO, får du presisjonsfremstilte originalprodukter med FUSO-garanti til betydelig gunstigere priser.
Når du er på jakt etter reservedeler av høy kvalitet til rimelige priser, er FUSO Value Parts det rette valget.

Med FUSO Value Parts tilbyr vi en løsning med det beste pris/ytelses-forholdet for FUSO Canter-kjøretøy med utløpt garanti. Vi fører et bredt utvalg av delenumre, i hovedsak til Canter TB- og TD-modeller. Sortimentet omfatter bl.a. olje-, luft- og drivstoffiltre, viskerblader, vannpumper, bremser, lyskilder samt kileremmer, for at du skal kunne holde kjøretøyet i feilfri stand. Den nåværende produktlinjen blir dessuten utvidet med flere reservedeler om kort tid.

 

Das Logo von FUSO Value Parts

Med vår profesjonelle service hjelper vi deg med å undersøke kjøretøyet og velge de FUSO Value Parts som passer best til din Canter ut fra fagkunnskap. Vi benytter kun det ypperste av utstyr og systemer fra FUSO i samsvar med alle gjeldende standarder slik at sikkerheten til enhver tid ivaretas. Se ganske enkelt etter i denne katalogen om de aktuelle delene er tilgjengelig. Du får ytterligere informasjon hos nærmeste FUSO-forhandler