Beklager. Vi fant ingenting.

 • FUSO LEASING.
  KLAR FOR MULIGHETER.

  Leasingmodeller

logo

HALV LEIE. FUSO LEASING.

KLASSISK LEASING.

BRUK OVER TID.

Ved leasing betaler kunden kun for sin FUSO Canter for det han faktisk bruker i den avtalte kontraktsperioden og innenfor rekkevidden av kjørelengden spesifisert i kontrakten. Det lønner seg to ganger: Betingelsene hos Daimler Truck Financial Services Group er attraktive og leasingsatsen er vanligvis fradragsberettiget som en forretningsutgift, dersom FUSO Canter brukes kommersielt. Når kontrakten er over leverer kunden FUSO Canter tilbake til forhandler til garantert restverdi – eller stiger om til en ny modell, om ønsket.

CHARTERWAY SERVICELEASING.

LEASING OG SERVICE I KUN EN KONTRAKT.

Skåne kapital og kapasiteter med kun en kontrakt – CharterWay ServiceLeasing kombinerer fordelene til to produkter, nemlig leasing og service. De månedlige avdragene dekker ikke bare bruk av kjøretøyet, men også ønsket service. Kjøretøy, service og administrasjon etter eget valg, inkludert GAP-dekningsbeskyttelse – alt til en fast månedspris. Dermed kan kundene regulere den vesentlige delen av vognparkens kostnader og spare.

KOMMUNAL LEASING.

VOGNPARK IHT. DIMENSJONER.

De kommunale husholdningsbudsjettene er ofte trange. Kommunal leasing fra Daimler Truck Financial Services Group tilbyr derfor et vellykket alternativ til anskaffelse. Uansett hvilken oppgave den allsidige FUSO Canter brukes til, betaler kundene i løpet av kontraktsperioden kun for bruken av det leasede kjøretøyet. Ved regelmessig bytte av kjøretøy ved kontraktslutt kan kommunene dermed ha en vognpark i henhold til de aktuelle kravene og med toppmoderne teknikk.

GAP-DEKNINGSBESKYTTELSE.

INKLUDERT I ALLE LEASINGPRODUKTER.

Daimler Truck Financial Services Group sikrer den såkalte GAP-risikoen, uten ekstra omkostninger for kundene, for alle leasing- og CharterWay ServiceLeasing-kontrakter.

Med GAP menes mellomrommet (engelsk “gap”), som kan oppstå mellom oppgjørsverdien av leasingkontrakten og refusjonen av forsikringsytelsen dersom kaskoforsikringen plikter å betale. Takket være integrert dekningsbeskyttelse kan kundene bruke fordelene med leasing, helt avslappet.

 • AV ÅRSAKER.
  FUSO FORSIKRING.

  FUSO Canter overbeviser når det gjelder sikkerhet. Men allikevel gjelder: Det er bedre å være sikker enn å angre. Med lastebilforsikringen satser FUSO kundene på et produkt som har overbevisende tjenesteomfang. Produktrådgivning og salg gjøres av FUSO forhandlere.

 • GODE FORRETNINGER.
  FUSO FINANSIERINGER.

  Daimler Truck Financial Services Group forstår behovet til kundene sine og tilbyr for FUSO Canter interessante alternativer til kontantkjøp. Utførlig rådgivning for de forskjellige finansieringsproduktene og opprettelse av et individuelt tilbud får kunder hos sin FUSO-forhandler.