Beklager. Vi fant ingenting.

 • CANTER DELENE.
  KLAR FOR MERKEVAREKVALITET.

  Originaldeler, VALUE Parts, tilbehør

logo

PÅLITELIG KVALITET. CANTER DELENE.

RESERVEDELER

 • HØYE KRAV.
  FUSO ORIGINALDELER.

  FUSO originaldeler har omfattende erfaring innen utvikling. De produseres presist av utvalgte materialer og er tilpasset alle krav til alle kjøretøyfunksjoner. Bruk av FUSO originaldeler garanterer servicekvalitet ned til den minste detalj. Denne kvaliteten gjør det verdt det og bidrar til Canters sikkerhet og økonomiske effektivitet.

 • GUNSTIGE PRISER.
  FUSO VALUE PARTS.

  Med reservedeler fra FUSO Value Parts (FVP), det andre delmerket fra FUSO, får kundene kvalitative originalprodukter med FUSO-garanti til betydelige lavere priser. De gir bedre verdi for pengene, for eksempel den ideelle løsningen for Canter, når garantitiden er utløpt. Når det kreves reservedeler av høy kvalitet til rimelige priser, er FUSO Value Parts det riktige valget.

 • INDIVIDUELLE ØNSKER.
  CANTER TILBEHØR.

  FUSO originaltilbehør for Canter tilbyr mange ekstra utstyrsmuligheter for enda mer komfort, sikkerhet og økt kjøreglede. Individuelt og helt etter kundens ønsker og krav. Særlig originaltilbehøret og opprustningsløsningene for Canter TF bidrar til å forbedre utseendet, kjørekomforten og funksjonaliteten ytterligere.