Beklager. Vi fant ingenting.

  • FUSO VALUE PARTS.
    KLAR FOR PRISBEVISSTHET.

    Best verdi for pengene

logo

GUNSTIGE PRISER. FUSO VALUE PARTS.

Med reservedeler fra FUSO Value Parts (FVP), det andre delmerket fra FUSO, får kundene kvalitative originalprodukter med FUSO-garanti til betydelige lavere priser. De gir bedre verdi for pengene, for eksempel den ideelle løsningen for Canter, når garantitiden er utløpt. Når det kreves reservedeler av høy kvalitet til rimelige priser, er FUSO Value Parts det riktige valget.

FUSO Value Parts har et bredt spekter av delenummer, hovedsakelig for Canter TB- og TD-modeller. Sortimentet omfatter blant annet olje-, luft- og drivstoffilter, viskerblader, vannpumper, bremser, lyspærer og kilereimer. Den aktuelle produktlinjen utvides litt etter litt med ytterligere reservedeler.

FUSO hjelper kundene med profesjonell service under inspeksjon av Canter og valgte egnede FUSO Value Parts riktig ut. Det brukes kun high-end utstyr og systemer fra FUSO, og takket være overholdelse av alle standarder er sikkerheten garantert til enhver tid.

Katalogen har en liste med alle tilgjengelige deler. Ytterligere informasjoner og hjelp får kundene til enhver tid hos deres ansvarlige FUSO forhandler.

FØRSTE ADRESSE.
CANTER FORHANDLER- OG VERKSTEDNETTVERK.

FUSO Canter er et produkt fra Daimler Truck AG og er tilgjengelig i 32 europeiske land.
Over 800 støttepunkter til Mercedes-Benz servicenettverket i Europa tilbyr rådgivning,
salg, vedlikehold, reparasjon og alle tjenester angående Canter i toppkvalitet.

YTTERLIGERE INFORMASJON. MER OM CANTER.