Beklager. Vi fant ingenting.

  • CANTER. KLAR FOR HVER OPPGAVE, UANSETT HVILKEN BRANSJE.

    Distribusjonstrafikk, byggebransje, hage/landskapsarbeid, samfunnsarbeid

logo

BESTE VALG. CANTER BRANSJELØSNINGER.

SMIDIG OG KOMFORTABEL.
FUSO CANTER I DISTRIBUSJONSTRAFIKK.

De kompakte dimensjonene gjør Canter ideell for levering og tjenesteytelse i byen og områder nær byen. Som Canter 3,5 t har den en uslåelig liten vendekrets på 10,2 m. Samtidig kan den, avhengig av påbygg, ha et høyt lastevolum. 

At den er praktisk viser Canter for eksempel gjennom det fordelaktige interiørkonseptet som gjør det mulig med en stor gjennomgangsbredde. Med moderne hjelpe- og sikkerhetssystemer bidrar Canter i tillegg til mer trafikksikkerhet. For en lokal, utslippsfri by-logistikk, som blir mer og mer etterspurt, er den helektriske FUSO eCanter tilgjengelig.

ROBUST OG EFFEKTIV.
FUSO CANTER I BYGGEBRANSJEN.

Canter for bruk på byggeplasser er tøff, takket være sin torsjonsbestandige stigeramme laget av stål. Men den leverer også mye uten problemer, takket være dens spesielt høye chassislastkapasitet som Canter 7,5 t og Canter 8,55 t. For et midlertidig løft i trekkraften er 4×4-versjonen av Canter, med firehjulsdrift som kan kobles inn, uslåelig økonomisk.

Med tre forskjellige førerhusvarianter, som kan velges avhengig av tonnasje, kan spesielt kompakte ytre dimensjoner realiseres med Canter, akkurat som et økt behov for sitteplasser. Direkte bak førerhuset tilbyr FUSO fabrikkpåbygg for planflater og tippere en ukomplisert komplett kjøretøyløsning, om ønskelig.

PRAKTISK OG FLEKSIBEL.
FUSO CANTER I HAGE- OG LANDSKAPSARBEID.

Uansett om det er på en smal parkvei eller med en eller inntil syv ansatte om bord, Canter er med. Tre forskjellige førerhusvarianter, som kan velges avhengig av tonnasje, gir en behovsriktig løsning. I Canter 3,5 t gir uavhengig hjuloppheng alle passasjerer en ekstra dynamisk og sikker kjørefølelse.

Takket være den robuste C-profil stigerammen av stål har Canter i tillegg nesten alt med og inntil 3,5 tonn tilhengerlast sørger for enda mer fleksibilitet under planlegging av transport. Canter er i tillegg et ideelt transportkjøretøy for kraner og muliggjør uavhengig lasting og lossing direkte på stedet.

ALLSIDIG OG PÅLITELIG.
FUSO CANTER I SAMFUNNSARBEID.

Den enorme allsidigheten til Canter på tvers av alle tonnasjer og modeller er den beste forutsetningen for de mangfoldige transportoppgavene som oppstår i en kommune sommer som vinter. I 4×4-varianten med firehjulsdrift som kan kobles inn kombinerer Canter spesielt behovsrettet fleksibilitet og forbruksorientert økonomi. Med de tre, alt etter tonnasje, forskjellige førerhusvariantene kombinerer den et ideelt romtilbud med kompakte ytre dimensjoner. 

Canter tilbyr individuelt tilpassbare komfortfunksjoner fra fabrikken og tilbyr ytterligere utstyrsalternativer. I tillegg støtter moderne hjelpe- og sikkerhetssystemer i Canter føreren og bidrar til mer sikkerhet for andre trafikanter.

FØRSTE ADRESSE.
CANTER FORHANDLER- OG VERKSTEDNETTVERK.

FUSO Canter er et produkt fra Daimler Truck AG og er tilgjengelig i 32 europeiske land.
Over 800 støttepunkter til Mercedes-Benz servicenettverket i Europa tilbyr rådgivning,
salg, vedlikehold, reparasjon og alle tjenester angående Canter i toppkvalitet.

YTTERLIGERE INFORMASJON. MER OM CANTER.