Beklager. Vi fant ingenting.

 • CANTER PÅBYGGSVENNLIGHET.
  KLAR FOR (NESTEN) HVER BÆRENDE ROLLE.

  Påbyggsmuligheter, fabrikkpåbygg, portal for påbyggsprodusenter

logo

SOLID GRUNNLAG.
CANTER PÅBYGGSMULIGHETER.

FUSO arbeider aktuelt med mer enn 300 kjente produsenter for påbygg i Europa. På grunn av sin variasjon med fem tonnasjer og seks forskjellige hjulavstander, er Canter egnet for nesten alle påbygg og kan møte kravene til nesten alle bruksområder og enhver transportoppgave. Fra enkel plantflate til kompleks spesialkjøretøy.

Som med tunge lastebiler er den robuste stigerammen av stål på chassiset utformet som en C-profil og gir dermed en spesielt høy bæreevne. I tillegg har rammen et detaljert hullbilde, noe som påbyggsprodusentene liker. Hjelpedrev tilgjengelig fra fabrikk for hydrauliske pumper eller kompressorer og det alternative 24-volts grensesnittet avrunder Canters påbyggsvennlighet.

Kunder drar på sin side nytte av ukomplisert behandling takket være enkeltkontoalternativet som FUSO tilbyr for sine fabrikkpåbygg. Denne faktureringsmodellen for påbygget komplettkjøretøy er også mulig via utvalgte påbyggspartnere, samt i kombinasjon med spesifikke, forhåndskonfigurerte kjøretøy som kunden kan kjøpe komplett fra FUSO.

Canters eksepsjonelle påbyggsvennlighet gjelder naturligvis også den helelektriske eCanter, den alternative løsningen for lokalt utslippsfri transport.

CANTER.
MED PLANFLATE.

Canter og eCanter med planflate er et funksjonelt grunnlag når det gjelder transportoppgaver med stykkgods. Et påbygg med planflate kan forvandles med supplementer som gelender, sammenleggbare vegger, stativ for presenninger eller oppkjøringsramper til en allsidig allrounder. Den ekstra kombinasjonen med en lastekran, noe Canter selvsagt også er egnet til, gjør uavhengig lasting og lossing mulig. Canter med planflate i forskjellige utførelser finnes også som FUSO fabrikkpåbygg.

CANTER.
SOM TIPPER.

Med tipperpåbygg er Canter og eCanter spesielt egnet for transport av løsgods og annen løs last. Den tresiders tippefunksjonen gjør det enkelt å losse eller tømme mot venstre, høyre eller bak. En lastekran med griper kan legges til dersom det skal utføres selvstendig lasting. Canter med tipper i forskjellige utførelser finnes også som FUSO fabrikkpåbygg.

CANTER.
SOM SØPPELFYLLINGSMASKIN.

Som søppelfyllingsmaskin for trau er Canter og eCanter ideelle, med sine kompakte dimensjoner, for bruk i byer innen bygge- og renovasjonsbransjen. Stålrammene gir et robust grunnlag for påbygg av hydraulisk lastebro. Med påbygg som søppelfyllingsmaskin er Canter en effektiv og fleksibel transportløsning, for den kan være uavhengig underveis, mens trauene blir så lenge de må, der de trengs.

CANTER.
SOM KROKLASTER.

Lignende søppelfyllingsmaskinen, men litt mer fleksibel, transporterer Canter og eCanter som kroklaster andre containere og andre egnede vekslende påbygg, i tillegg til trau. Slik kan Canter utstyres med forskjellige beholdere som enkelt og raskt kan trekkes på og sikres på chassis med en hydraulisk krokløfter. Den er derfor ikke bare egnet for bygge- og renovasjonsbransjen, men er også ideell for et bredt spekter av indre bytransportoppgaver i kommuner eller for brannvesen og sivilvern.

CANTER.
MED KOFFERT/KASSEPÅBYGG.

Med koffert/kassepåbygg er Canter og eCanter transportløsningen for distribusjonstrafikk i byen og i urbane strøk. Alltid kompakt og lett å manøvrere, og takket være forskjellige tonnasjer og hjulavstander laget for alle krav. Som Canter 3,5 T har den den lengste karosserilengden på sitt område og den Canter utførelsen med størst volum gjør det mulig med en hjulavstand på 4v750 mm den maksimale karosserilengden på 7 210 mm – det betyr inntil 15 fullverdige plasser for paller.

For aggregater som løfteplattformer eller kjøleenheter finnes det forberedte grensesnitt etter ønske og alle andre påbygg på dette grunnlaget, som for eksempel drikkevarekofferter, kan realiseres på Canter.

eCanter er et utprøvd og bevart lokalt utslippsfritt alternativ, nettopp i byens distribusjonstrafikk.

CANTER.
SOM KOMMUNEKJØRETØY.

Utstyrt med planflate eller som tipper dekker Canter allerede mange transportoppgaver i kommuner. Påbygg som kroklaster gjør den spesielt variabel i bruk.

I alle varianter tilbyr Canter i tillegg å ta opp frontpåbygg. Via en kommunal plate kan den for eksempel utstyres med snøplog om vinteren.

Med høy tilhengerlast, i utførelse med dobbelt førerhus eller som Canter 4×4 med firehjulsdrift som kan kobles inn, har den i utgangspunktet alt som kreves for spesialisert og krevende bruk i kommunen.

CANTER.
SOM AVHENDINGSPROFF.

For rengjøring og avfallshåndtering i områder med begrenset trafikk, for eksempel i gamlebyen, i fotgjengerområder eller parker, kreves det et ekstremt kompakt, men kraftig kjøretøy med evne til å kjøre spesielle spesialpåbygg. Canter kan enkelt settes opp som veifeier, søppeloppsamler eller suge- og spylekjøretøy og er referansekjøretøyet i kompaktklassen for ulike kjente påbyggsprodusenter.

CANTER.
HOS BRANNVESENET.

I nødstilfeller teller hver centimeter, og derfor er Canter, som et spesielt kompakt chassis, forutbestemt for bygging av spesialkjøretøy for brannvesenet. Spesielt som 4×4-variant med firehjulsdrift som kan kobles inn, tilbyr den alt en tung lastebil kan gjøre – men den er lett, smidig og manøvrerbar. Canter oppfyller alle standardkravene for brannslokkingskjøretøyer, og produsenter som spesialiserer seg på spesielle kjøretøypåbygg kan enkelt bruke den til å lage fullt utstyrte utryknings- og brannbiler, skreddersydd for hjelp og redning i trange gater og smug.

CANTER.
SOM HEIS.

Å måtte sikte høyt, men ikke ha plass – hverdagsproblemet når du bruker en heis i byen. Canter er løsningen også her, for med kort hjulavstand og smal førerhusvariant gir den det mest kompakte grunnlaget for påbygg av heis. Dimensjonene til Canter tillater i tillegg å plassere støttene innenfor kjøretøyets kontur. Som Canter 3,5 T behøver ikke føreren førerkort for lastebiler.

CANTER.
PÅ FLYPLASSEN.

Kompakte dimensjoner kreves også ofte for de ulike transportoppgavene på en flyplass for å parkere spesielt nær eller til og med under flyene. Canter er derfor ideell som bærer av passasjertrapper, et suge- og spylekjøretøy for avløpsvann om bord, en tankbil for ferskvann, en dispenser og mye mer.

CANTER.
SOM SLEPEKJØRETØY.

Canter kan brukes som et kompakt og manøvrerbart slepekjøretøy med planflate, ramper og vinsj, men også med spesialpåbygg inkludert en løfteramme.

UNDER GARANTI.
CANTER PÅBYGG.

Designet nøyaktig for Canter og eCanter og montert direkte på FUSO fabrikken i Tramagal, Portugal, er Canter fabrikkpåbygg det beste tilbudet for kunder som ønsker å bestille sin Canter ferdig montert fra én enkelt plass.

Siden 2016 har FUSO tilbudt sine påbyggløsninger fra fabrikk for Canter med planflate og Canter med tipper i ulike varianter, i samarbeid med en anerkjent og pålitelig europeisk partner. Påbyggekspertene hos FUSO legger stor vekt på kontinuerlig testing av kvalitetsstandarder og følger utviklingsprosessen av påbyggene en-til-en. Det samme gjelder de forskjellige utstyrsalternativene som også kan fås fra fabrikken. Blant annet verktøykasser, bærere eller forskjellige funksjonelle tildekninger som beskytter kjøretøysdelene mot slitasje, smuss, deformering eller skade.

Kvaliteten til Canter fabrikkpåbygg kan påbyggekspertene til FUSO garantere. Derfor er de også inkludert i kjøretøygarantien.

ET OVERBLIKK OVER FORDELENE MED CANTER FABRIKKPÅBYGG:

 • Et stort utvalg av påbygg som tippere og planflater.
 • Utviklet og testet av FUSO får kundene et komplett kjøretøykonsept som står for maksimal kvalitet.
 • 36 måneders garanti fra ett sted for chassis, drivkraftlinje og komponenter fra fabrikken inntil 100 000 km gjelder også karosseriet.
 • Reservedeler fås hos FUSO-avtalepartner.
 • Redusert opprustningstid for hele kjøretøyet.
 • Spesialutstyr kan fås som ekstrautstyr.

STADIG DIALOG.
FUSO PORTAL FOR PÅBYGGPRODUSENTER.

Beste kundeservice er toppprioritet for FUSO – det er derfor FUSO tilbyr et direkte kontaktpunkt for påbyggprodusenter med sin portal for påbyggprodusenter. For de ser på FUSO som en verdifull kunde og partner.

Innenfor sin portal for påbyggprodusenter gir FUSO all informasjon og data som påbyggprodusenter trenger når de planlegger for sine kunder på og med et Canter- eller eCanter-chassis. I portalen finnes blant annet tekniske tegninger, koblingsskjemaer, standarder og retningslinjer, tillatte tilpasninger og eksempler. All informasjon er tilgjengelig for visning og nedlasting.

I tillegg kan produsenter ta direkte kontakt med FUSO produkt- og påbyggeksperter via portalen – og får raskt et svar.