Ein weißer FUSO Canter fährt durch eine Stadt

Leasing. For din FUSO Canter

Med sikte på en økonomisk anskaffelse av en ny FUSO Canter tilbyr Mercedes-Benz Bank-gruppen attraktive leasingløsninger – perfekt tilpasset dine behov. Nærmeste FUSO forhandler utarbeider gjerne et individuelt leasingtilbud i tråd med dine ønsker.You need to specify the column widths.

Klassisk leasing

Tidsavgrenset bruk

Logo Klassisches Leasing

Under leasingen betaler du bare for den faktiske bruken av din FUSO Canter i løpet av den avtalte avtaletiden og innenfor den avtalefestede kjørelengden. Og det lønner seg dobbelt: Betingelsene til Mercedes-Benz Bank-gruppen er attraktive, og ved bruk av FUSO Canter i næringsøyemed er leasingbeløpet som regel skattefradragsberettiget. Etter avtalens utløp leverer du ganske enkelt FUSO Canter tilbake til forhandleren din med en garantert restverdi. Og skifter om ønskelig til en ny modell.

 

 

CharterWay ServiceLeasing

Leasing og service i en og samme avtale

Logo CharterWay Service Leasing

Ta vare på kapital og kapasitet med kun én avtale. Med CharterWay ServiceLeasing er fortrinnene til to produkter, nærmere bestemt leasing og service, forbundet med hverandre. Dermed dekker de månedlige avdragene ikke bare bruken av kjøretøyet, men også ønskede servicearbeider. Kjøretøy, service og administrering etter eget ønske inklusive GAP-underdekningsbeskyttelse – alt til en månedlig fastpris. Slik kan du regulere mesteparten av utgiftene knyttet til kjøretøyparken og spare kostnader.

 

 

Kommunal leasing

Skreddersydd kjøretøypark

De kommunale driftsbudsjettene er ofte stramme. Med kommunal leasing via Mercedes-Benz Bank-gruppen får du et godt alternativ til anskaffelse. Uansett hvilke oppgaver du velger å bruke den allsidige FUSO Canter til – du betaler bare for bruken av leasingkjøretøyet i avtaletiden. Og ved regelmessig kjøretøybytte ved avtalens utløp vil du alltid ha en kjøretøypark som dekker dine behov og med topp moderne kjøretøyteknologi til rådighet.

 

Ein orange-farbenes FUSO Canter Müllauto

GAP-underdekningsbeskyttelse

Inngår allerede i alle våre leasingprodukter

Særlig fordelaktig: Ved tyveri eller økonomisk anerkjent totalskade dekker Mercedes-Benz Bank-gruppen den såkalte GAP-risikoen for deg uten pristillegg i forbindelse med alle leasing- og CharterWay ServiceLeasing-avtaler.

 

Med GAP menes gapet som kan oppstå i forbindelse med kaskoforsikringens dekningsplikt mellom leasingavtalens avregningsverdi og erstatningen gjennom forsikringsytelsen. Takket være den integrerte underdekningsbeskyttelsen kan du nyte fordelene ved leasing uten å måtte bekymre deg.