Vier weiße FUSO Canter und ein roter FUSO Canter in einer Stadt

Finansiering. For din FUSO Canter

Dersom du ikke ønsker å betale hele kjøpsprisen med det samme, kan Mercedes-Benz Bank-gruppen tilby interessante alternativer til kontantkjøp. Nærmeste FUSO forhandler informerer gjerne om de ulike finansieringsproduktene og utarbeider om ønskelig et individuelt tilbud for deg.Standardfinansiering

Alternativet til kontantkjøp

Logo Standard-Finanzierung

Standardfinansiering via Mercedes-Benz Bank-gruppen innebærer attraktive vilkår og løpetider i henhold til dine spesifikasjoner. I fellesskap med din FUSO forhandler fastsetter du størrelsen på etableringsbeløpet og ønsket avtaletid. Sammen med kjøpsprisen for din nye FUSO Canter bestemmer de to faktorene størrelsen på de månedlige avdragene. Og når siste avdrag er betalt, er FUSO Canter din eiendom.

 

 

Finansiering med større siste avdrag

Utnytt det økonomiske handlingsrommet optimalt

Logo Schlussraten-Finanzierung

Du vil ha større handlingsrom takket være lavere månedlige avdrag? Da anbefaler vi en finansiering i form av større siste avdrag. Da inngår du en finansieringsavtale med et større siste avdrag som du betaler ved avtalens utløp. I avtaletiden drar du nytte av lavere avdrag slik at du får et økonomisk handlingsrom.

 

 

Plus3-finansiering

Fleksibilitet i tråd med en individuell beregning

Logo Plus3-Finanzierung

Plus3-finansieringen lar deg velge mellom tre alternativer for hva du vil gjøre med din FUSO Canter ved avtalens utløp.

 

Du avgjør om du

 

  1. vil beholde din FUSO Canter etter at siste avdrag er betalt,

  2. inngå en ny finansiering for å betale det siste avdraget eller

  3. returnere din FUSO Canter med en garantert restverdi (1).

 

Sesongratefinansiering

Jevn ut sesongsvingninger økonomisk

Logo Saisonraten-Finanzierung

Mange bransjer avhenger av vær og årstider. Vi tilpasser oss dette: Med sesongratefinansiering tar vi hensyn til ordrebøkene dine i avtalen. Følgelig tilpasser vi størrelsen på de månedlige avdragene til forretningsvirksomheten. Dermed forblir du betalingsdyktig i alle ordresituasjoner, og kan se lyst på det også i dårlig vær.

 

 


(1) Returalternativet har sitt utgangspunkt i en tilleggsavtale til Plus3-finansieringsavtalen, som inngås direkte mellom deg og din forhandler. I den forbindelse gjelder avtalte gjenkjøpsbetingelser.